Vacature Accountmanager aluminium spuitgietdelen

We zijn op zoek naar een accountmanager die het leuk vindt om de huidige relaties verder uit te bouwen en nieuwe klanten te werven. Denk aan vooraanstaande klanten in de volgende bedrijfstakken: verlichting, meubels, keukenapparatuur en industriële toepassingen. We zijn al sinds jaren vaste partner van deze en andere opdrachtgevers voor het maken en leveren van complexe en hoogwaardige afgewerkte aluminiumspuitgiet onderdelen. De dienstverlening is zeer innovatief omdat er veel ontwikkeling is binnen de processen en de producten van de klanten en Rubitech een specifieke product- en logistieke oplossing biedt. Rubitech is een stabiele groeiende organisatie waarbinnen de mensen het verschil maken.

Maak het verschil als Accountmanager in Steenwijk

Jij bent degene die de klant optimaal helpt om hun productontwikkeling zo vorm te geven dat de klanten de onderscheidende kwaliteiten ervaren op het moment dat ze gebruik maken van de keukenmachine, het bed of de kookplaat. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Deze bezoek je en met hen spreek je over producten, productieprocessen en marktontwikkelingen. Je werft nieuwe klanten voor de aluminium spuitgietdelen voor OEM. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen van de verkoopstrategie. Hieruit start je nieuwe projecten op en deze begeleid je samen met de projectmanager. Je bent de spin in het web en schakelt continu tussen eindklanten, het Rubitech team in Nederland, Maleisië en/of Roemenië. Je maakt zelf afspraken en volgt deze op. Je bezoekt klanten in binnen en buitenland en daarnaast vertaal je hun wensen aan de interne organisatie en maakt hen enthousiast over de nieuwe projecten bij jouw klanten. Vind jij het leuk om als spin in het web te schakelen tussen klant en interne organisatie met als doel jouw belangen, die van de klant en die van je collega’s te realiseren? Dan is dit dé baan voor jou.

Kortom, jij pakt de regie bij het:
• ontwikkelen van de klanten en hun dienstverlening;
• uitbouwen van de relaties met de klanten en prospects;
• inventariseren van trends en ontwikkelingen zodat er meer business gerealiseerd wordt.

Voor deze vacature neem jij mee:

Een hbo werk- en denkniveau en het liefst een goed begrip door ervaring of opleiding binnen de werktuigbouwkundige richting. Je bent commercieel en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een eindverantwoordelijke accountmanagementrol in een business to business omgeving. Je bent iemand die gemakkelijk connectie maakt met klanten en die een gunfactor heeft. Daarnaast heb je een sterk strategisch denkvermogen en het vermogen om je snel aan veranderingen aan te passen. Je werkt zelfstandig en je weet ook met je collega’s de wensen van de klanten te realiseren!

Je communiceert direct en open en helder naar je klanten en ook naar het team. Je bent bereidt om over de grenzen te reizen naar klanten en de locaties van Rubitech in Roemenië en Maleisië.

Vink jij deze checklist ook af?
• minimaal 3 jaar werkervaring in salesrol;
• ervaring met sales in een technische setting;
• relatiebeheer en uitbouwen van relaties.

Jouw werkgebied

Rubitech is gevestigd in Steenwijk en je bezoekt jouw klanten in Europa. Het moderne kantoor is gebaseerd in Steenwijk direct naast de snelweg A32 en dichtbij het intercity treinstation en de productiefaciliteiten bevinden zich in Roemenië en Maleisië. Je kunt flexibel op kantoor en thuis werken.’

Als ambitieuze accountmanager ga je aan de slag binnen een open en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de internationale collega´s en ook het management. Je ontvangt je een marktconform salaris en aanvullend goede secundaire voorwaarden waaronder eventueel bonus op basis van prestaties. Er zijn veel faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen en daarnaast is er ruimte om ook plezier te maken binnen de organisatie in de met je collega´s. Je stroomt binnen een functie met de visie om een vaste baan te realiseren.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• marktconform salaris en secundaire voorwaarden;
• mogelijkheid tot een bonusregeling;
• pensioenregeling;
• telefoon, laptop,
• persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden.

Werken bij Rubitech

Rubitech is een open en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de betrokkenen en management. We ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardig afgewerkte aluminium spuitgietcomponenten en slimme & heavy-duty LED-oplossingen op basis van exclusiviteit met op maat gemaakt ontwerp en white label-producten. De specialiteiten zijn producten en componenten voor de volgende bedrijfstakken: verlichting, meubels, keuken apparatuur en industriele toepassingen. Kenmerken van de producten zijn gasdichte componenten en toepassingen, hoogwaardig afgewerkte en/of geverfde esthetische producten en warmtewisseltechnieken. Door slimme productie en logistiek kunnen we de klant een optimale integrale oplossing bieden!

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Liset Bloem via telefoonnummer 06-19731799 of mail je cv met motivatie naar ilse@av.nl. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Follow us