Vacature Accountmanager aluminium spuitgietdelen

Als specialist op het gebied van ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige aluminium spuitgietcomponenten en slimme & heavy-duty LED-oplossingen, zijn wij op zoek naar een accountmanager. Ga jij geen commerciële uitdaging uit de weg en gebruik jij ook graag je kennis en ervaring om tot het best mogelijke resultaat te komen? Lees dan zeker verder.

Maak het verschil als Accountmanager in Steenwijk

Als accountmanager kom je te werken in een compact salesteam binnen een stabiele organisatie met veel kennis. Binnen de rol als accountmanager ben jij degene die de klant optimaal helpt om de producten zo vorm te geven dat de klanten de onderscheidende kwaliteiten ervaren op het moment dat zij gebruik maken van bijv. een keukenmachine, het bed of kookplaat. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties (denk aan vooraanstaande klanten in de volgende bedrijfstakken: verlichting, meubels, keukenapparatuur en industriële toepassingen). Deze bezoek je in binnen- en buitenland en met hen spreek je over producten, productieprocessen en marktontwikkelingen. Daarnaast is het aan jou de taak om de verkoopstrategie te bepalen en nieuwe klanten te werven voor de aluminium spuitgietdelen (OEM). Vanuit hier start je nieuwe projecten op en begeleid je deze samen met de projectmanager. Je bent de spin in het web en schakelt continu tussen eindklanten en het interne team.

Kortom, jij pakt de regie bij het:
• ontwikkelen van de klanten en hun dienstverlening;
• uitbouwen van de relaties met de klanten en prospects;
• inventariseren van trends en ontwikkelingen zodat er meer business gerealiseerd wordt.

Voor deze vacature neem jij mee:

Om in deze functie succesvol te zijn is het belangrijk dat je commercieel gedreven bent, technisch onderlegd bent, hbo werk- en denkniveau hebt en goed zelfstandig kan werken. Je bent een mensenmens en je maakt makkelijk contact. Je communiceert direct en open en helder naar je klanten en ook naar het team. Je bent bereidt om over de grenzen te reizen naar klanten en de productielocaties van Rubitech in Roemenië en Maleisië.

Vink jij deze checklist ook af?
• minimaal 3 jaar werkervaring in salesrol;
• ervaring met sales in een technische (werktuigbouwkundige) setting;
• relatiebeheer en uitbouwen van relaties.

Jouw werkgebied

Rubitech is gevestigd in Steenwijk en je bezoekt jouw klanten in Europa (NL, DACH, Scandinavië, Slovenië, UK, en FR). De frequentie van de bezoeken in het buitenland hangen af van de klantbehoefte, maar dit zal met enige regelmaat voorkomen. De productiefaciliteiten bevinden zich in Roemenië en Maleisie. Je kunt ook gemakkelijk thuiswerken.

Als gedreven accountmanager kun jij rekenen op:

Een uitdagende job in een aangename werkomgeving met gelijkgestemde collega’s die net als jij geloven in constructieve samenwerking op basis van open communicatie en wederzijds respect. Zowel met relaties als met elkaar. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden en kansen om door te groeien.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daar bovenop:

• salaris € 58.000 bruto per jaar, inschaling op basis van kwaliteit, kennis, kunde, ervaring en secundaire voorwaarden;
• 25 vakantie + 13 adv dagen;
• mogelijkheid tot een bonusregeling;
• pensioenregeling;
• telefoon en laptop van de zaak;
• persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelmogelijkheden.

Werken bij Rubitech

Rubitech is een open en dynamische organisatie, gekenmerkt door korte lijnen tussen de betrokkenen en management. Wij ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardig afgewerkte aluminium spuitgietcomponenten en slimme & heavy-duty LED-oplossingen op basis van exclusiviteit met op maat gemaakt ontwerp en white label-producten. De specialiteiten zijn producten en componenten voor de volgende bedrijfstakken: verlichting, meubels, keuken apparatuur en industriële toepassingen. Kenmerken van de producten zijn gasdichte componenten en toepassingen, hoogwaardig afgewerkte en/of geverfde esthetische producten en warmtewisseltechnieken. Door slimme productie en logistiek kunnen wij de klant een optimale integrale oplossing bieden!

Interesse?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de consultant Liset Bloem via telefoonnummer 06 – 19 73 17 99 of mail naar de recruiter ilse@av.nl. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Misschien spreken we elkaar dan snel!

Follow us