Vacature Sales Engineer bij Rubitech in Steenwijk

Ben jij een gedreven professional met interesse in techniek? Ga jij geen enkele commerciële uitdaging uit de weg en laat jij je niet snel uit het veld slaan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als sales engineer bij Rubitech bouw en onderhoud jij een sterke relatie met klanten in bijvoorbeeld Frankrijk of Zweden!

Jouw nieuwe uitdaging

Als sales engineer bij Rubitech ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en het uitbreiden van het klantenbestand op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuwe klanten zul je vooral aantrekken uit internationale beurzen, je netwerk en referrals, maar je zult je ook richten op het behouden van goede relaties met bestaande klanten (de verdeling hiervan is ongeveer 50/50). Hiervoor zal je veel op pad zijn zowel binnen- als buitenland en zullen multinationals jouw klanten worden die zich in verschillende industrieën bevinden, bijvoorbeeld in landen als Denemarken, Zweden of Noorwegen. Je bespreekt met de klant mogelijkheden met betrekking tot producten, productieprocessen en de laatste marktontwikkelingen.


Daarnaast is het jouw taak om de verkoopstrategie te bepalen en hier een concreet plan voor op te stellen. Je bent voortdurend bezig met nieuwe klanten te werven voor de aluminium spuitgietdelen en slimme, heavy-duty LED oplossingen. Daarnaast ben je constant bezig om bij huidige klanten betere oplossingen te verkopen. Door efficiënte productie en logistiek kan Rubitech klanten op maat gemaakte oplossingen bieden, vooral in de sectoren verlichting, meubels, keukenapparatuur en industriële toepassingen. Bovendien start je samen met de projectmanager nieuwe projecten op en zorg je dat deze soepel verlopen. Voortdurend ben je bezig met het schakelen tussen de eindklant en het interne team.

Jouw verdere verantwoordelijkheden:

  • Het ontwikkelen van de klantrelaties en hun dienstverlening
  • Het uitbouwen van de relaties met de klanten en prospects
  • Het inventariseren van trends en ontwikkelingen op technisch gebied

Over het bedrijf

Rubitech, gevestigd in Steenwijk, ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige aluminium spuitgieten componenten en slimme & heavy-duty LED-oplossingen op maat voor klanten in Europa (NL, DACH, Scandinavië, Slovenië, UK, en FR). De productiefaciliteiten bevinden zich in Roemenië en Maleisië. Zij specialiseren zich in verlichting, meubels, keukenapparatuur en industriële toepassingen met gasdichte componenten, hoogwaardig afgewerkte en/of geverfde esthetische producten en warmtewisseltechnologieën en verkoopt dit aan grote, internationale klanten. De open en dynamische organisatie biedt de mogelijkheid om je gemakkelijk thuis te werken en een optimale integrale oplossing te bieden door slimme productie en logistiek.

Wie ben jij?

Met jouw commerciële, gedreven instelling weet jij gemakkelijk contact te maken met de klant. Je hebt een directe en open manier van communiceren naar zowel de klant als je collega’s. Het gaat jou goed af om zelfstandig te werken, maar je bent een fijne collega om mee te sparren en je legt makkelijk contact met anderen. Daarnaast interesseert het jou om je te verdiepen in de wereld van aluminium spuitgietdelen en je bent daarbij technisch goed onderlegd. Je bent bereid om te reizen naar klanten in het buitenland en naar de productielocaties in Roemenië en Maleisië.

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in een open en dynamische werkomgeving. Binnen het team wordt er elke dag op een positieve manier met elkaar samengewerkt en zijn de lijnen onderling kort. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en trainingen, maar ook om door te groeien binnen de organisatie. Verder is er een mogelijkheid tot een goede bonusregeling en kun je ook rekenen op een goede pensioenregeling.

Daarnaast bieden we je:

  • Een bruto maandsalaris van 4.500 (o.b.v. jouw kennis en ervaring)
  • Een leaseauto, smartphone, en laptop
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • De mogelijkheid om af en toe thuis te werken

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een up-to-date CV of neem contact met ons op.

Contact:

Ronald Booij – Commercieel Directeur
Email: ronald@rubitech.com
Mobiel: +31627055890

Follow us